Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@19:38:25 GMT

مهم‌ترین قوانین پزشکی برای خرید بلیط هواپیما

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۴۵۴۰۱

مهم‌ترین قوانین پزشکی برای خرید بلیط هواپیما

‌برای استفاده از سفرهای هوایی لازم است برخی از قوانین و مقررات به منظور حفظ سلامتی مسافر رعایت شود.

از سوالات بسیار رایجی که اغلب افراد برای استفاده از هواپیما در سفرهای داخلی و خارجی با آن مواجه می‌باشند، نکات مهمی می‌باشد که بیماران مبتلا به مشکلات قلبی و عروقی و دیابت و غیره باید در حین پرواز مد نظر داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سایت خرید بلیط پرواز رسپینا در ادامه به چند نکته مهم که لازم است افراد بیمار به آن قبل و بعد از خرید بلیط توجه داشته باشند اشاره خواهد نمود.

قوانین ایرلاین را مطالعه کنید

یکی از مهم‌ترین نکاتی که لازم است افراد بیمار برای استفاده از سفرهای هوایی به آن توجه داشته باشند، مطالعه قوانین ایرلاین‌ها می‌باشد. توجه داشته باشید که ایرلاین‌ها ممکن است برخی محدودیت‌ها را برای بیماران با شرایط مختلف جسمی ارائه دهند که رعایت آنها الزامی خواهد بود. به عنوان مثال، خانم‌های باردار اگر قصد خرید بلیط هواپیما مشهد کرمانشاه را دارند، با توجه به مسافت نسبتاً طولانی این مسیر لازم است قوانین و محدودیت‌هایی که ایرلاین ایران ایر تور ارائه داده است را رعایت نمایند. از جمله این قوانین می‌توان به عدم امکان استفاده از پرواز در سن بارداری بیش از هشت ماه بدون مجوز اشاره نمود. علاوه براین، در ماه‌های ابتدایی بارداری نیز امکان استفاده از پرواز با محدودیت‌هایی مواجه بوده و لازم است برخی از مجوزهای پزشکی به مسئولین پرواز ارائه گردد.

محدودیت‌های حمل دارو را بررسی کنید

یکی از بزرگترین اشتباهاتی که بسیاری از مسافران در پروازهای داخلی و خارجی دچار می‌شوند، عدم توجه به قوانین ایرلاین یا شرکت‌های هواپیمایی برای حمل دارو می‌باشد. به عنوان مثال، شاید برای خرید بلیط هواپیما کرمانشاه مشهد که در ابتدای متن نیز به آن اشاره شد، محدودیتی در حمل داروهای مسکن از قبیل استامینوفن وجود نداشته باشد، اما در سفرهای خارجی این یک جرم بسیار بزرگ محسوب می‌گردد. لذا پیشنهاد می‌کنیم در تمام سفرهای داخلی و خارجی حتماً نسخه پزشک را همراه داشته باشید تا با این قبیل مشکلات مواجه نشوید.

قبل از پرواز اطلاع دهید

افرادی که با بیماری‌های خاص مواجه می‌باشند و نیاز به مراقبت در طول پرواز دارند، لازم است در زمان مناسب این شرایط را به مسئولین پرواز اطلاع رسانی کنند. در پروازهای چارتری ۲ ساعت قبل از پرواز و پروازهای سیستمی ۴۸ تا ۲۴ ساعت قبل از پرواز لازم است این موارد را اطلاع رسانی کنند. همچنین لازم به ذکر است که مسافران می‌توانند از طریق تماس با شماره ۱۹۹ با پزشک مورد اعتماد پرواز مشاوره داشته باشند.

ویلچر درخواست دهید

با توجه به مشکلاتی که در رفت و آمد افراد بیمار در فرودگاه ممکن است برای آنها وجود داشته باشد، در بسیاری از مواقع نیاز است تا ویلچر درخواست داده شود. توجه داشته باشید که برای حمل ویلچر شخصی افراد لازم است تمام بخش‌های آن از هم جدا شوند و این یک فرآیند زمان بر خواهد بود. پیشنهاد می‌کنیم در این شرایط در زمان مناسب به فرودگاه مراجعه کنید تا بتوانید از پرواز استفاده کنید.

قوانین ایرلاین‌ها برای استفاده و درخواست ویلچر متفاوت می‌باشد و برخی از آنها در حین خرید بلیط این امکان را قرار داده و در برخی نیز تنها با تماس تلفنی می‌توان مقدمات را فراهم نمود. توجه داشته باشید که ۴۸ تا ۷۲ ساعت قبل از پرواز باید درخواست ویلچر را برای ایرلاین مربوطه ارسال کنید.

در حین پرواز پمپ انسولین را قطع کنید

با توجه به اینکه افراد مبتلا به دیابت ممکن است در طول پرواز نیاز به انسولین داشته باشند، لازم این مساله توجه داشته باشید که تغییرات فشار هوا ممکن است باعث شود تا انسولین بیشتری توسط پمپ تولید گردد. به همین دلیل بهتر است هنگام فراز و فرود پمپ را جدا نموده و در زمانی که هواپیما در ارتفاع کروز قرار گرفت مجدد آن را متصل کنید.

برای شرایط اضطراری در پرواز آماده باشید

علیرغم اینکه لازم است شرکت‌های هواپیمایی تجهیزات پزشکی کافی همراه داشته باشند، اما این یک قانون بین المللی نبوده و ممکن است. به همین دلیل لازم است افراد بیمار چه در مسیرهای داخلی و چه خارجی شرایط اضطراری را مد نظر قرار داده و تجهیزات را به اندازه کافی همراه داشته باشند. البته توجه داشته باشید که هر گونه تجهیزات پزشکی و دارو حتماً باید با مجوز وارد هواپیما شوند.

مجوز استفاده از پرواز دریافت کنید

با توجه به قوانین ارائه شده توسط شرکت‌های هواپیمایی داخلی و خارجی لازم است برخی از بیماران برای استفاده از پرواز حتماً از پزشک مجوزهای لازم را دریافت کند. از جمله بیمارانی که نیاز به ارائه مجوز در حین پرواز دارند می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

خانم‌های باردار با توجه به سن باداری افراد مبتلا به بیماران عفونی افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی مسافرانی که به تازگی جراحی‌های عمیق داشته‌اند. افراد مبتلا به بیماری‌های روانی که موجب آزار دیگران می‌شوند

نکته بسیار مهم اینکه، افرادی که دچار شکستگی دست و پا و سر و سایر بخش‌های بدن شده و آتل گیری یا گچ گیری دارند، بدون مجوز می‌توانند از پرواز استفاده کنند. همچنین لازم به ذکر است که استفاده از پرواز برای افرادی که جراحی‌های زیبایی و بینی انجام داده‌اند نیز بلامانع خواهد بود.

خرید اینترنتی بلیط هواپیما رسپینا

با توجه به محدودیت‌هایی که ممکن است در استفاده از پرواز وجود داشته باشد، پیشنهاد می‌کنیم قبل از خرید بلیط حتماً قوانین ایرلاین‌ها را مطالعه نمایید. همچنین لازم به ذکر است که در صورت نیاز به ویلچر کافیست با کارشناسان رسپینا تماس بگیرید تا هماهنگی‌های لازم را با ایرلاین مربوطه انجام دهند. به منظور تسهیل فرآیند خرید بلیط پرواز و استرداد و سایر موارد مربوط به آن، رسپینا امکان خرید اینترنتی بلیط و استرداد آنلاین را از طریق سایت و اپلیکیشن اندروید و ios فراهم نموده است. این قابلیت‌ها برای تمام خدمات ارائه شده توسط این مجموعه از قبیل خرید بلیط پرواز داخلی و خارجی، بلیط اتوبوس، بلیط قطار داخلی و خارجی، رزرو هتل و تور داخلی و خارجی و بیمه مسافرتی در دسترس می‌باشد. با رسپینا روی زمین نمی‌مانید…

کد خبر 458368

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بلیط هواپیما نرخ بلیط هواپیما پرواز هوایی داخلی پرواز کرمانشاه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق توجه داشته باشید استفاده از پرواز برای استفاده قوانین ایرلاین افراد مبتلا داخلی و خارجی بلیط هواپیما قبل از پرواز افراد بیمار داشته باشند محدودیت ها ایرلاین ها خرید بلیط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۵۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، زمانی که بازار پیامک بازی بین مردم داغ بود، افراد پیامک‌هایی در رابطه با سرطان یا یک بیماری را به نقل از پروفسور سمیعی یا دکتر فلانی رئیس بیمارستان و  ... برای دوستان و آشنایان ارسال می‌کردند، گاهی هم هشداری با چاشنی ترس از مرگ دسته‎جمعی در پی مصرف یک دارو از سوی برخی افراد ساخته شده و بلافاصله دست به دست می‌شد کسی هم نمی‌پرسید سرطان چه ارتباطی با دکتر سمیعی دارد و اعلام مرگ دسته جمعی و آنی افراد چگونه در صلاحیت رئیس یک بیمارستان است در حالیکه اگر چنین چیزی واقعیت داشته باشد معمولا باید از سوی پلیس یا مقامات وزارت بهداشت اعلام شود.

این موضوعات و پیامک‌ها تنها در سطح شایعه باقی مانده و تنها موجب هراس بخشی از مخاطبان که عموما افراد ساده لوحی بودند قرار می‌گرفت.

پس از سال‌ها که دیگر «پیامک بازی» از تب و تاب افتاد و شبکه‌های اجتماعی آمد این پیام‌ها و سازندگان آنها خود را به‌روز کرده و این نوع محتواها را در قالب‌های دیگری و با اهدافی سودجویانه و بر بسترهای مختلفی ارائه کردند. بسیاری غوره نشده خود را مویز کردند و در قالب کارشناس‌های همه‌چیز دان تولید محتوا را در این فضاهای نوظهور در دست گرفتند.

پزشک‌نما و بلاگر

«صفرا دارید؟ بلغم دارید؟ کبد چرب دارید؟ دیگر این داروها را نخورید اول ما را دنبال کنید تا به شما بگویم با ساخت این ترکیب جادویی از شر کبد چرب خلاص شوید» گفته‌هایی از این دست در قالب ویدیوهای جذاب، موشن گرافی و... که به صورت حرفه‌ای ساخته شده‌اند  این روزها در شبکه‌های اجتماعی فراوان است. یکی ترکیبی برای افزایش قد ارائه می‌دهد آن یکی درمان‌گر اعتیاد شده است. یکی خود را روانشناس معرفی می‌کند و به زعم خود گفته‌هایش جادو می‌کنند. یکی دیگر ردای متخصص تغذیه بر تن کرده و آن یکی کباده اورولوژی می‌کشد و سوداگری می‌کند نه پاسخی به کسی می‌دهند و نه مسئولیتی را برای نسخه‌های خود قبول می‌کنند اینها را پزشک نما، پزشکان اینستاگرامی یا پزشک بلاگرها نام نهاده‌اند.

این گونه از بلاگرها اگرچه به صورت قارچ‌گونه‌ای رشد کرده‌اند اما به صورت رسمی آماری از آنها وجود ندارد، آذرماه سال گذشته سرهنگ گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت نسبت به فعالیت این افراد هشدار داد و گفته بود که قالب کسانی که در این حوزه وارد شده‌اند کسانی هستند که در زمینه جراحی‌های زیبایی، پیکرتراشی و فیزیوتراپی این کار را انجام می‌دهند و در حالی که ماساژور هستند خودشان را پزشک معرفی می‌کنند. این مقام انتظامی همچنین خبر از پرونده‌ای داده که در آن افرادی غیر پزشک خود را پزشکان حاذق معرفی کرده و برای خود نیز تبلیغات راه‌انداخته بودند. وی در این رابطه گفت: پرونده‌ای تحت عنوان استفاده افراد سودجو از ظرفیت‌های شبکه‌های اجتماعی برای تبلیغات دروغین افرادی که پزشک نیستند داشتیم که خودشان نظرسنجی‌های ساختگی را در فضای مجازی قرار می‌دادند و آن‌ها را پزشک معتمد معرفی می‌کردند که بسیاری از مردم را فریب داده بودند.

بلاگر پزشکان یا آنچه که به آنها گفته می‌شود پزشک نماها نیازی به دانشگاه رفتن و قسم بقراط ندارد، فقط ساخت یک حساب کاربری و کمی اعتماد به نفس را چاشنی کار کردن کفایت می‌کند تا یک فرد مکتب ندیده خود را طبیبی حاذق جلوه دهد و برای همگان یک نسخه واحد بنویسد.

نسخه واحد تجویز کردن بعدی از قصه است و بعد دیگر ترغیب دیگران برای توقف درمان علمی که پزشک بر اساس تشخیص بیماری از طریق شرح حال، علائم بالینی، آزمایش، سونوگرافی و ... بر اساس علم و تجربه‌ای که سال‌ها در کلاس‌های درس و بیمارستان‌ها کسب کرده، ارائه داده است. هرگونه توقف درمان یعنی اجازه دادن به بیماری برای پیشرفت و نفوذ بیشتر در بدن افراد، خطر جانی و مرگ، بنابراین هرگونه تشویق برای توقف درمان را می‌توان به نوعی سوق دادن افراد به مرگ تلقی کرد.

محمد رضا خردمند معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در گفت‌وگو با آنا در رابطه با حضور افراد غیر متخصص در فضای مجازی و دخالت آنان در امر درمان گفت: هرگونه دخالت غیر پزشک در امر درمان ممنوع بوده و جرم تلقی می‌شود که وظیفه رسیدگی به آن در صلاحیت مراجع قضایی است.

عدم بازدارندگی قوانین

خردمند در حالی رسیدگی و برخورد با این افراد را در صلاحیت مراجع قضایی دانست که نظر می‌رسد قوانین یا مجازات بازدارنده‌ای برای این افراد وجود نداشته باشد. رئیس پلیس فتا تهران گفته بود در حوزه سلامت دیجیتال نیازمند قانون گذاری هستیم.

محمد رئیس زاده رئیس سازمان نظام پزشکی نیز با اشاره به مداخلات افراد غیر پزشک به یکی از رسانه‌ها گفت:قانون در حوزه مداخلات غیرمجاز به مراتب از حوزه پزشکی ضعیف‌تر است. اگر در قوانین ضعف‌هایی وجود دارد باید اصلاح شود زیرا در زمینه مداخلات غیرمجاز قانون محکمی وجود ندارد. وی همچنین در رابطه با دلیل رشد بیمارگونه مداخله‌گران پزشکی در فضای مجازی به ویژه در حوزه زیبایی نیز گفت: زمانی که برای یک امری تقاضای بیش از اندازه وجود دارد و تقاضا بیمارگونه است، پاسخ به آن هم بیمارگونه می‌شود. مردم نه تنها نباید به تبلیغات فضای مجازی اعتماد کنند، بلکه باید به مراکز دارای مجوز و افراد دارای صلاحیت مراجعه کنند. مردم قبل از مراجعه باید تخصص و کدنظام پزشکی پزشک را بررسی کنند. در حال حاضر بسیار بیشتر از آنکه جامعه پزشکی به مردم آسیب بزند، مداخلات غیرمجاز به مردم آسیب می‌رساند. این مداخلات قابل احساس، برخورد، کشف و شناسایی نیست.

پزشکان مبلغ 

در فضای مجازی تنها بلاگرها نیستند که ردای پزشکی بر تن کرده‌اند و برای مردم نسخه‌های عجیب و غریب می‌پیچند گاهی خود پزشکان نیز حاضر بوده و توصیه‌هایی خارج از تخصص خود ارائه می‌دهند.این موضوع به ویژه در حوزه سلامت روان نمود بیشتری دارد. در دوارن کرونا هم گاه پزشکانی که تخصصان آنها هیچگونه ارتباطی با کرونا و بیماری‌های عفونی نداشت اظهار نظرهای عجیبی را مطرح و توصیه‌هایی غیر علمی و بر اساس برداشت خود به مردم می‌کردند این در حالی است که به پزشکان تنها باید در حیطه تخصصی خود اقدام به ارائه توصیه کنند.

وی در این رابطه به آنا گفت: تمام افرادی که وارد کار طبابت می‌شوند، باید دانش‌آموخته پزشکی و یکی از رشته‌های تخصصی باشند، هر پزشکی تنها مجاز است در چارچوب رشته تخصصی خود فعالیت و اظهار نظر کند.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در رابطه با نحوه فعالیت پزشکان در شبکه‌های اجتماعی نیز گفت: انتشار هر مطلب پزشکی در فضای مجازی و یا هر رسانه دیگری باید با احاطه کامل بر آن موضوع پزشکی بوده و تنها به قصد انتشار مطالب علمی باشد.

خردمند تأکید کرد: اگر پزشکی بخواهند از طریق فضای مجازی به تبلیغات بپردازد باید از سوی سازمان نظام پزشکی یا سایر مراجع ذی‌صلاح مجوزهای لازم را اخذ کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هزینه یک جت شخصی چقدر است؟
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • دعوای زنان هواپیمای کویتی را وادار به فرود اضطراری کرد
  • پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)
  • بلیط فروشی بازی پرسپولیس و نساجی آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • بلیط فروشی بازی تراکتور و فولاد آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط fooladfc.ir
  • بلیط فروشی بازی سپاهان و استقلال خوزستان آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط fooladsepahansport
  • (ویدئو) پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی
  • خبری که جهان را نگران کرد؛ پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی!